Læs mere om de mange

Fordele ved cryoterapi

Lige meget hvem du er, har cryoterapi en masse fordele der gavner dig

Sundt for krop og sind

Den moderne behandlingsform har en lang række positive indvirkninger i mange aspekter af dit liv – dette indbefatter både fysiske såvel som psykiske fordele. Først og fremmest virker behandlingsformen antiinflammatorisk og reducerer hævelse. Ydermere, forbrænder du et antal kalorier pr. behandling.

Hvad angår mentale indvirkninger, viser forskning at cryoterapi er stressmodvirkende, og utallige klienter melder om bedre søvn. Alt i alt bidrager behandlingsformen bare til overordnet forøget velvære.du

Smertebehandling

Kroppen udsættes for høje minusgrader i 3 minutter. Dette modvirker inflammation, fremskynder kroppens helingsproces, mindsker led-og kropssmerter på samme måde som nedkøling af is, men ekstremt mere effektivt. Efter blot 3 min. behandling er din krop igang med at restituere sig selv og resultaterne er hurtigt mærkbare. Sammenlignet med en vinterbader, er cryo terapi hurtigere og smertefrit.

Fremhæv din skønhed

En Cryo behandling gør at blodkarrene i hudens yderste lag trækker sig sammen og det modsatte sker efter endt behandling. Det medvirker at en strømmende iltning- og helingsproces igangsættes. Først og fremmest holder det huden sund og ung. Behandlingsformen forebygger rynker, og der ses et sundt og naturligt vægttag hos mange klienter, alt efter individuel forbrænding. Forskning har også vist, at cryoterapi øger kollagenproduktion, som er et essentielt protein, der bl.a. gør din hud spændstig, hvilket yderligere kan reducere cellulite. Derudover opleves en bedre nattesøvn som er vigtig for din dagligdag.

Hvorfor prøve det?

Her har du en opsummering

Sportsudøvere

Som sportsudøver på både elite- og motionsbasis kan du forbedre din restitutionstid og forebygge skader med 1-2 behandlinger om ugen. Før cryo-teknologien brugte mange professionelle udøvere isbade efter kampe for at være hurtigere klar til næste kamp. Det skal nævnes at Cryo Lounge bruger en Cryomed Pro Plus maskine, som er præcis det mærke som EM fodboldlandsholdet i 2021 med succes havde til rådighed i Helsingør for at generere hurtigere restitution. Så hos Cryo Lounge er du sikret en af markedets bedste, mest avancerede og sikreste maskiner på markedet.

Prøv de mange fordele på egen krop