En tur i vores cryosauna er godt for krop og sjæl...

Kulde har en fantatisk effekt på din krop!

Hvordan fungerer det?

Kort om cryoterapi

Cryoterapi er en fantastisk behandling til rigtig mange ting. Et utal af professionelle sportsfolk er ivrige brugere af cryoterapi, bl.a. Novak Djokovic, Erling Braut Haaland for blot at nævne nogle. Men  også helt almindelige mennesker nyder stor fordel af behandlingerne.  Cryoterapi anvender ekstrem kulde, omkring -140 grader, hvilket sætter gang i kroppens naturlige helbredelses processer. Vores Cryosauna behandler hele kroppen ( dog ikke ansigtet) Hver behandling tager KUN 3 min. Behandlingen er fantastisk til bl.a. led- og slidgigt samt til bekæmpelse af inflammation i kroppen.

Local Co2 Cryo

Neurokryostimulering (NCS) er en teknik der kombinerer alle fordelene ved kryoterapi med styrken ved stimulering af det autonome nervesystem. Under behandlingen falder temperaturen ca. 32 til 4°C på 30 sek. takket være en kulde effekt på -78°C og 50 bars tryk (CO 2 ).

Det termiske chok er øjeblikkeligt, det stimulerer huden, som sender en vigtig  besked til hjernen, om at her skal der er brug for hjælp.

-Smertestillende effekt
-Bekæmpelse af inflammation
-Hurtig dræning af hævelser væskesamling.

-Muskelafspænding
CO2 Cryo udløser en øjeblikkelig smertelindrende effekt og bearbejder inflamation, og som er et reelt alternativ til medicin.

Hvorfor vælge Cryo Lounge?

Behandling af højeste kvalitet

Alt vores udstyr og maskineri er det seneste nye, og vi går langt med vedligeholdelse og sikkerheden. Vores medicinske godkendelse fornys en gang årligt efter nøje gennemsyn af myndighederne for at opretholde ISO og CE godkendelser. Derved holdes den høje standard og sikkerhed hos Cryo Lounge. Desuden inspiceres vi hver 6 måned af vores Nitrogen leverandør.

Verificeret behandling

Behandlingerne der foregår i vores klinik er medicinsk godkendte, CE godkendte, registrerede i sundhedsstyrelsen samt trygge og sikre.

Hvorfor prøve det?

Her er et kort uddrag af de mange fordele ved Cryobehandling

 

 

 

 

Ofte stillede spørgsmål og svar

Nej, det er naturligvis koldt, men det er til at holde ud og du har en rigtig god følelse efter endt behandling

Når du ankommer til klinikken, iklædes du en badekåbe og evt. sokker samt et par lammeskinds sko. Du går ind i Cryo Maskinen i din badekåbe og efter endt behandling iklædt undertøj får du igen badekåben på inden du forlader Cryo maskinen.

Alle! Behandlingsformen er ofte anvendt af elitesportsudøvere, fitness og folk i fysisk opslidende erhverv, men er også personer der har smerter i smerter i ryg, skuldre og led har fået rigtig gode resultater ligesom behandlingen er et anerkendt redskab i den kosmetiske verden. Forestil dig 3 æbler, det ene ligger i køkkenet, det andet i køleskabet og det tredje i fryseren. Prøv at se hvilket der har holdt sig bedst efter 2-3 uger! Lige meget hvem du er, har kryoterapi noget, der kan gavne dig.

Book til tid en ny fremtid for din krop...

Kig ind i vores hyggelige klinik og få din første cryo behandling

Cryoterapi giver ny energi til krop og sjæl. Har du ikke prøvet det før, vil vi anbefale dig at booke vores 3 turs introtilbud og derefter tage de 3 behandlinger inden for ca. 8-10 dage, eller gerne hurtigere for at give din krop et boost.

Book en tid og mærk det skønne sus af brusende kulde og endorfin kick på din egen krop.