Hvordan virker det? Hvorfor prøve behandlingen?

Hvad er cryoterapi?

Hvordan fungerer det?

Kort om cryoterapi

Behandlingsformen er relativt ny på det danske marked, men har set stor succes verden over. Cryoterapi anvender ekstrem kulde, omkring -140 grader, til bl.a. at danne iskrystaller inde i cellen, som har en lang række fordele.

Disse ekstreme temperaturer opnås ved brug af flydende nitrogen og påføres kroppen vha. specielle redskaber. Der findes både lokale og helkrops behandlinger.

En såkaldt “Cryosauna” anvendes til at  behandle hele kroppen – til forskel for en normal sauna, er det selvfølgelig meget lave temperaturer, og det er en langt mindre størrelse, der kun omfavner klientens krop fra skuldrene og ned. Hver behandling tager KUN 3 min.

Behandlingsformen daterer tilbage til 1978, hvor Toshima Yamauchi begyndte at behandle patienter med denne kuldeterapi – og med stor succes. På daværende tidspunkt anvendtes behandlingen til patienter med diverse former for led- og slidgigt samt flere former for inflammationssygdomme.

I dag er cryoterapi en medicinsk anerkendt behandlingsform, der anvendes til at behandle en lang række lidelser, som du kan læse om længere nede.

Hvorfor vælge Cryo Lounge?

Behandling af højeste kvalitet

Alt vores udstyr og maskineri er det seneste nye, og vi går langt med vedligeholdelse og sikkerheden. Vores medicinske godkendelse fornys en gang årligt efter nøje gennemsyn af myndighederne for at opretholde ISO og CE godkendelser. Derved holdes den høje standard og sikkerhed hos Cryo Lounge. Desuden inspiceres vi hver 6 måned af vores Nitrogen leverandør.

Verificeret behandling

Behandlingerne der foregår i vores klinik er medicinsk godkendte, CE godkendte, registrerede i sundhedsstyrelsen samt trygge og sikre.

Hvorfor prøve det?

Her er et kort uddrag af de mange fordele ved Cryobehandling

 

 

 

 

Ofte stillede spørgsmål og svar

Nej, det er naturligvis koldt, men det er til at holde ud og du har en rigtig god følelse efter endt behandling

Når du ankommer til klinikken, iklædes du en badekåbe og evt. sokker samt et par lammeskinds sko. Du går ind i Cryo Maskinen i din badekåbe og efter endt behandling iklædt undertøj får du igen badekåben på inden du forlader Cryo maskinen.

Alle! Behandlingsformen er ofte anvendt af elitesportsudøvere, fitness og folk i fysisk opslidende erhverv, men er også personer der har smerter i smerter i ryg, skuldre og led har fået rigtig gode resultater ligesom behandlingen er et anerkendt redskab i den kosmetiske verden. Forestil dig 3 æbler, det ene ligger i køkkenet, det andet i køleskabet og det tredje i fryseren. Prøv at se hvilket der har holdt sig bedst efter 2-3 uger! Lige meget hvem du er, har kryoterapi noget, der kan gavne dig.

Lyder det som noget for dig?

Kig ind i vores hyggelige klinik og få din første cryo behandling

Cryoterapi giver ny energi til krop og sjæl. Har du ikke prøvet det før, vil vi anbefale dig at booke vores 3 turs introtilbud og derefter tage de 3 behandlinger inden for ca. 8-10 dage, eller gerne hurtigere for at give din krop et boost.

Book en tid og mærk det skønne sus af brusende kulde og endorfin kick på din egen krop.