Infrarød Vacuum Cykel

Cryo Lounge Gentofte præsenterer som eneste i Danmark den enestående Infrarøde vacuum cykel med Cryo tilbehør til vægttab og cellulite-reduktion! Det er muligt at forbrænde op til ca, 800-1000 kalorier på 30 minutter.

En ny generation af fitnessudstyr, der kombinerer de bedste slanke teknologier i ét. Den Infrarøde Vacuum cykel kombinerer effekten af dyb vakuum modstand, infrarød varme og kryoterapi funktioner for at tage kropsformning, sundhed og restitution procedurer til et andet niveau. Ved at bruge banebrydende teknologier forener den et avanceret vægttabsprogram med en revitaliserende handling alt i én!
Infrarød cyklen kombinerer din træning i ét apparat. 

 

Modsat Zero Gravity Technology
Modsat Zero gravity er en anden betegnelse for vægtløshed, som giver ekstra intensivering af muskelarbejdet. Infrarød cyklen trækker al luften ud fra cyklen, hvilket skaber et fravær af tyngdekraft og negativ modstand inde i træningscyklen. Negativ modstand  er en effektiv måde at opbygge stærkere muskler og gøre sener og ledbånd mere modstandsdygtige. Takket være forbedringen af blod- og lymfe flowet påvirker det også med fordel problematiske kropsområder og forbedrer fedtreduktion, kropskonturering og genoptræning processer.

 

Celle Foryngelse
Kombination af vakuum modstandsøvelser med infarød terapier intensiveres stofskiftet. Dette nærer vævet mere og øger cellens iltning. Det har en positiv indflydelse på regenerering og muskelopbygning, som specifikt praktiseres af atleter og dem, der dagligt udsætter deres krop for hård fysisk belastning. Intensiveringen af stofskiftet hjælper også med at opbygge immunforsvaret og slippe af med genstridigt fedt.

 

Kropsafgiftning
Stimulering fra sveden bruges ikke kun i sport, men også i genoptræning praksis. Svedsekretion er en naturlig måde at afgifte din krop på, frigive energi og udstøde uønskede kalorier. Den infarød opvarmning øger sveden, hvilket fjerner resterende vand og toksiner fra kroppen for at styrke dit immunsystem. Programmerne på Infrarød cyklen giver maksimale muligheder for at  accelereret sveden i en muskel 

 

Kollagen produktion
Anti-aging og anti-cellulite behandlinger kræver collagenbehandling. Kollagen er det protein, der findes i bindevæv. Det tegner sig for 30% af alt protein i kroppen, det er massivt i hud, knogler, brusk, tænder, blodkar, sener og ledbånd og er ansvarlig for strukturel støtte og elasticitet. Infrarød øger produktionen af kollagen i huden og dybere væv, hvilket resulterer i både eliminering af kosmetiske ufuldkommenheder, forbedret sundhed og modstandsdygtighed.

 

Muskel Gendannelse
Reparation af påvirket muskelvæv er afgørende for forebyggelse af skader forårsaget af unødvendig belastning og eliminering af skader på sener og knogler. I Infrarød cyklen bruger vi unik CryoNick-teknologi, en blanding af kryo- og infrarød behandling, for at genoprette homeostase-niveauet. Cryonick veksler mellem varme og kolde temperaturer, hvilket hjælper med at bringe gode næringsstoffer og ilt til de sultende celler og væv. Dette reducerer betændelse, øger væskebevægelsen og fremskynder restitutionen. 

 

Ozonering af huden
Ozongeneratoren, der er indlejret i vores Infrarøde Cykel, genopfylder huden med o2 i stedet for o3 , hvilket gen balancerer den immunologiske funktion og dermed favoriserer hudens tilstand. Kropsceller modtager ekstra niveauer af ilt, som gør det muligt for dem at udnytte det til accelereret celleproduktion og reparation af vævet. Helingsprocesserne af ar og sår stimuleres.

Aromaterapi
Under sessionen retter Infrarød cyklen sig mod hudvævet ved hjælp af specielle aroma olie. De helbredende komponenter i olierne reducerer inflammation, reducerer bakterier og fremmer foryngelse. Aromaolier advokerer til acne udsat, tør og fedtet hud og andre hudlidelser. Deres små molekyler absorberes let for en hurtig og vedvarende effekt.

Infrarød cyklen sikrer en effektiv træning uden for meget belastning og på kort tid får du enestående resultater.
  • Tab ekstra centimeter og kropsvægt
  • Nyttigt for personer med et stillesiddende job eller livsstil
  • Forbedrer fysisk præstation
  • Skånsom træning efter f.eks. vis knæoperationer
  • Fedt og cellulite reduktion
  • Sportsfolk under genoptræning
  • Korte, men effektive cardio-sessioner
  • Hudopstrammende funktioner