Slå til nu og spar 33% på vores populære introtilbud!

Vi benytter en anerkendt medicinsk godkendt Cryo Cabin som er en af de bedste og mest sikre på markedet. Oplev de gode effekter på både krop og sjæl.

Bestil tid

Mindsker led-og kropssmerter

Vi har rigtig gode resultater med at lindre smerter og ømhed i led og muskler. Mange at allerede efter 1. behandling er der mere rørlighed i kroppen.

Fornyet energi til krop og sjæl

Cryo sætter forbrændingen i vejret og effekten varer de næste mange timer. Du går fra behandlingen med en god fornemmelse i krop og sjæl.

Opstrammende effekter på kroppen

Cryo booster din collagen produktion som er byggesten for at opretholde ung og stram hud. Derudover bliver huden blød og lækker.

Bedre restitution efter træning

Alle sportsfolk vil opleve en god effekt af Cryo behandlinger. Skadesperioderne bliver kortere og du restituerer hurtigere efter hård træning.

Gratis levering på alle robotbestillinger

30 dages fuld returnering

2 års begrænset garanti

Hurtig kundeservice

Hvad kan du forvente af et Cryo Forløb?

Cryoterapi er de senere år blevet kendt som den nye medicinfri kur mod mange forskellige typer af smerter. Mange oplever allerede på deres førstebehandling at smerter i ryg, skuldre, knæ mm er lindret betydeligt.


Derudover er der en masse skønne følgevirkninger af en Cryo Behandling. Din krop føles i topform og kroppen bruger en masse energi på de 3 minutterdu er i behandling. Det vil sige kroppen arbejder på fulde kraft for at du holder varmen indvendig, derved forbrændes et antal kalorier.


Vi vil glæde os til dit besøg i Cryo Lounge i Gentofte. I hyggelige omgivelser vil du finde dig godt til rette i vores Lounge.Husk du er altid under opsyn når du er i behandling hos Cro Lounge.


Vi bruger en medicinsk godkendt Cryomed Pro Plus Cryo som er en af de få medicinsk godkendte Cryo Cabin i Danmark.Det danske fodboldlandshold brugte under hele EM-slutrunden i 2021 en Cryomed Cryo til at holde de danske spillere fit.

Bekæmp dine smerter med cryo-terapi!

Bestil tid

Alle kan have godt af Cryo kulde behandlinger

Cryo kuldebehandlinger kan hjælpe stort set alle personer. Cryo Lounge bl.a. haft gode resultater med personer med fibromyalgi, ligesom mange med gigt symptomer har fået letteteller helt sluppet af med smerter. Som stort set alle ved (via Christian Eriksen) er Brentfort FC, flittig bruger af Cryoterapi.


Gennem de sidste 3 år har de brugt Cryo Terapi for at trimme spillertruppen og holde skadesperioden nede. Temperaturen under behandlingen er ca. -140°C, og under behandlingen forbrændes et antal kalorier( meget individuelt fra person til person) og der sættes speed på blodcirkulationen. Derudover aktiveres din kollagen produktion og det medvirker til strammere og ikke mindst blødere hud.


I behandlingen vil du ligeledes få frigivet glædes hormonet Endorfin, og hvem har ikke brug glæde i hverdagenCryo Lounge bruger en medicinsk godkendt Cryomed Pro Plus Cryo som er en af de få medicinsk godkendte Cryo Cabin i Danmark.


Det danske fodboldlandshold brugte under hele EM-slutrunden i 2021 en Cryomed Cryo til at holde de danske spillere fit.

Bestil tid

Vi har studier og evidens for virkning af din Cryobehandling

Eneste godkendte og registerede cryosauna hos Lægemiddelstyrrelsen

Dette møder dig til første behandling i Cryo Lounge

Når du benytter tilbuddet på 3 behandlinger til 999.-taler vi lige om hvad du har af "skavanker" med din krop og hvor du har behov for at Cryo kuldebehandlinger skal hjælpe dig.


Du iføres en nyrenset/vasket badekåbe og et par rene sokker inden du hopper ned i de dejlige bløde "bamse-sut-sko"Iført badekåbe træder du derefter ind i vores sikre medicinske godkendte og anerkendte Cryomed Pro Plus Cryo Cabin. Inden behandlingen starter "langer" du din badekåbeover til vores professionelle behandler, som holder dig under opsyn under hele behandlinger. Så du er altid i sikre hænder i Cryo Lounge.


Behandlingen er kold, men absolut ikke værre end at det kan holdes ud, og det er slet ikke med klaprende tænder du står inde i vores Cryo Cabin, da det i forhold til vinterbadning,er en tør kulde udsættes for.


Vi vil råde dig til at tage de 3 intro behandlinger så hurtigt som mulig.. for at få boostet dig igang og gerne inden for en uges tid...men det taler vi om ved dit første besøg i Cryo Lounge.

Bestil tid

Alle sportsfolk har godt af Cryo behandlinger. Det er lige fra motions løberen til den professionelle

idrætsudøver. Bare se Brentford FC som siden2018 har brugt Cryoterapi som en naturlig del afspillertruppens fysiske form.

Når kroppen bliver udsat for Cryoterapibliver dine blodkar sat igang med at arbejde.Det giver dejlig blød hud og reducererinflammation i din krop

Opstrammende effekt på huden via øget collagenproduktion

Mere energi og nedsattesmerter

Sportsfolk og skadesperiode/restititution

Efter en tur i vores Cryo, vil du få enrigtig god fornemmelse i hele kroppen.Glædeshormonet Endorfiner frigives ogdu får mere energi og mange soverrigtig godt efter behandlingerne.

Sådan er en behandling i Cryo Lounge

Vi anviser dig et omklædningsrum hvor der hænger en ren badekåbe og et par rene sokker. Du beholder mindst muligt tøj på da det er det optimale med behandling på så meget af kroppen som muligt. ( de fleste beholder bare trusser/underbukser på under behandlingen) Derudover skal du have vores bløde " Bamse sutsko" på under hele behandlingen.


Du får en flaske kildevand eller lignende hver gang du er til behandling og efter din tur i Cryo Cabinen vil du som regel blive tilbuddet ingefærshot. Husk drik gerne 1 ekstra glas vand efterfølgende ud over den flaske du får hos os, da der kan være affaldsstoffer forårsaget af din behandling. Efter endt behandling, vil du kunne fortsætte din dag med fyldt med energi og boostet krop.


Et godt råd: sluk for sædevarmen i din bil, da det kan neutralisere noget af effekten fra din Cryo Behandling

Bestil tid

Rigtige anmeldelser af Cryo Lounge

Helle Storm Eriksen

Cryolounge er det bedste sted at komme!!!!

Altid god energi og jeg føler mig altid godt taget imod. Jeg har to discus i min ryg og slidgigt i mit knæ. Allerede efter første gang i cryo fik jeg lættet mine smerter. Fik det vildeste boost i min krop. Jeg kan mærke det er SÅ dejligt at have været i maskinen det gør virkelig en kæmpe forskel i kroppen. Kan varmt anbefales til alle. Humøret stiger og krop og sind slapper af. Kan kun sige prøv det

Nina Eben Jensen

Kan varmt anbefale whole body cryo behandling

Går med en del skader bl.a. i en fod efter en masse operationer og en skadet skulder efter et skistyrt.Efter 3 behandlinger kan jeg mærke stor forskel på fod og skulder, så har man problemer med kroppen, kan jeg kun sige god for Cryo.Ejerne er super søde og man føler sig meget velkommen hos dem.Samtidig får man en blød og glat hud og hvem vil ikke gerne det 😉

Per Aachen

Cryo Lounge er professionel til fingerspidserne...

Lækre omgivelser og et super godt personale. Det har tidligere givet super gode resultater og allerede nu efter få behandlinger mærker vi en stor forskel med velvære i stedet for ømme og irriterende led og muskelsmerter. Vi ser allerede frem til vores næste besøg i Cryo-Lounge.


Bedste hilsner fra Anne Marie & Per

Hør hvordan cryosauna behandling har hjulpet vores klienter

Esmaralda har døjet med smerter

I lang tid har Esmaralda ikke kunne løbe pga. hendes dårlige knæ. Efter hendes cryo-behandling er ude på landevejen igen næsten hver dag, og helt uden smerter.

Henriette har haft dårlig nakke ogtennis-albue

Allerede efter første gang er Henriettes smerter forsvundet. Hun har for første gang i en årerække sovet en hel nat uden at vågne fra sine smerter.

Bestil tid
Bestil tid

Er du klar til at booste dit helbred og komme kropssmerter til livs?

Introforløb 3 behandlinger incl. opstarts samtale.

Cryo behandlinger ar sessions a 3 minutter hvor du udsættes for -140° kulde i 3 minutter, ( det er koldt men du fryser ikke) og behandlingen medførermange gode ting for din krop og sjæl. Vores professionelle behandler viger ikke fra dig et øjeblik, under din behandling og kan til med justere opog ned for temperaturen under behandlingen.


Efter endt behandling, vil du kunne fortsætte din dag med fyldt med energi og boostet krop.Et godt råd om vinteren: sluk for sædevarmen i din bil, da det kan neutralisere noget af effekten fra din Cryo Behandling

Bestil tid

3 BEHANDLINGER 999,- SPAR 33%

Vi har rigtig gode resultater med at lindre smerter og ømhed i led og muskler. Mange at allerede efter 1. behandling er der mere rørlighed i kroppen.

Mindsker led-og kropssmerter

Fornyet energi til krop og sjæl

Cryo sætter forbrændingen i vejret og effekten varer de næste mange timer. Du går fra behandlingen med en god fornemmelse i krop og sjæl.

Opstrammende effekter på kroppen

Cryo booster din collagen produktion som er byggesten for at opretholde ung og stram hud. Derudover bliver huden blød og lækker.

Bedre restitution efter træning

Alle sportsfolk vil opleve en god effekt af Cryo behandlinger. Skadesperioderne bliver kortere og du restituerer hurtigere efter hård træning.

©2022 Cryo Lounge ApS . All rights reserved. CVR.: DK42389536